étkeztetés

közim - menza

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE – MEGTEKINTÉSE

frissítve: 2021.03.01.

 

 

 

 

Kedves Szülők!
Az Önkormányzat a különleges jogrend időszaka alatt is megszervezi a gyermekétkeztetést.
Tájékoztatjuk, hogy az intézményi gyermekétkeztetés igénylésére (EBÉD) továbbra is lehetőség van (az általános iskolások tízórait és uzsonnát is kérhetnek). Aki továbbra is szeretné, hogy gyermeke részére biztosítsuk az étkezést – változatlan térítési díjak mellett, és a jogszabály szerint járó kedvezmények (ingyenesség, 50 % -os térítési díj) változatlan igénybevételével – , annak jeleznie kell a Közintézményeket Működtető Központ felé 2021.03.06. (szombat) 11.00-ig az alábbi e-mail címen, vagy az Országzászló tér 1. szám alatti postaládába bedobva 2021. 03.08 (hétfő) 9 óráig.
•    e-mail cím: etkezes@kozim.hu
•    telefon: 42/512-835, 42/512-820
Az igénylésben szerepeltetni kell a következő adatokat: szülő/gondviselő neve, gyermek neve, iskolája neve, osztálya, az igényelt étkezési forma megnevezése (EBÉD, TÍZÓRAI, UZSONNA), szülő / gondviselő telefonszáma.
A megrendelt ebéd egyszer használatos edényben történő elvitelére a kijelölt átvételi helyekről hétköznapokon van lehetőség 2020.03.09-től 11.00 és 12.00 óra között.
További információ a www.kozim.hu honlapon elérhető.

A tanulók étkezési igényét a digitális oktatás megszüntetése után – mivel az étkezési jegyeket nem tudtuk kiosztani –csak egyéni nyilatkozat alapján tudjuk újból rögzíteni a szülő által kért időponttól.

Kérjük az alábbi linkek részletes áttanulmányozását, kitöltését.

További felvilágosítás kérhető telefonon (42/512-835) vagy e-mailben (etkezes@kozim.hu).

A közétkeztetéshez kapcsolódó személyes adatkezelésről szóló Adatkezelési Tájékoztató is
megismerhető a www.kozim.hu oldalon.

Méret
Kontraszt