Tisztelt Szülők, Tanulók, Érdeklődők!

 

A lenti PDF ikonokra kattintva a 2021/2022-es tanévre vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzékeinket tekinthetik meg ágaztonként.

Az alábbi rangsorok tájékoztató jellegűek, nem olvasható ki belőlük az, hogy valaki a Bánki előtt két-három másik intézményt is megjelölt, és oda már esetleg felvételt nyer. Arra biztatunk mindenkit, hogy a korábban megjelölt sorrendjén semmiképpen ne változtasson, hacsak közben végső elhatározása nem lett, hogy nálunk tanuljon, ekkor javaslom iskolánkat a rangsor élére helyezni, határozott érdeklődés esetén akár további ágazatainkat megjelölni.

Ha valaki nem csak egy számot lát az oktatási azonosítójával vagy jeligéjével egy sorban a “Sorrend” mezőben, hanem például azt látja, hogy 23-24, akkor a gyermeke egy másik tanulóval teljesen megegyező eredményt produkált (a másik tanulónál is ez a helyezés látszik).

Keresési javaslat: Az oktatási azonosítók (növekvő sorrendben) és az utolsó oldalon a jeligék (névsor szerint) vannak a PDF dokumentumokban feltüntetve. A PDF dokumentum megnyitása után a Ctrl+F billentyű-kombinációval könnyen meg tudja keresni gyermeke oktatási azonosítóját vagy jeligéjét a rangsorban.

Ne essen kétségbe az sem, aki a sorrend hátsó harmadában találja csak azonosítóját, hiszen számunkra nagyon kedvezőtlen esetben (pl. minden, a jegyzék elején szereplő tanulót felvesznek előlünk más iskolákba, mert a Bánki csak 2. vagy 3. helyen áll a ranglistájukon) innen is felvételre kerülhetnek tanulók.

A végleges felvételi jegyzéket a Felvételi Központ alakítja ki, és azt 2021. április 23-ig küldi meg iskolánknak. A jelentkezők a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést 2021. április 30-ig kapják meg.

A felvételi eljárással kapcsolatos további határidőket, teendőket a felvételi tájékoztatónkban láthatja (Beiskolázás menü – Felvételi tájékoztató almenü, a letöltött PDF 4. oldalától megtekinthető táblázatban). Ha további kérdésük van, forduljanak hozzánk a (42) 508-870-es telefonszámon vagy írjanak e-mail-t az intézmény központi e-mail címére.

Az ideiglenes felvételi jegyzékek letölthetők az alábbi PDF ikonokra kattintva:

Kód
Ágazat (lehetséges kimenet)
Letöltés
0101             Specializált gép- és járműgyártás ágazat (lehetséges kimenetek:
            Gépjármű-mechatronikai technikus, Mechatronikai technikus)
    
0102             Gépészet ágazat (lehetséges kimenet: Gépgyártás-technológiai
            technikus)
    
0103             Elektronika és elektrotechnika ágazat (lehetséges kimenet:
            Elektronikai technikus)
    

 

 

 

Méret
Kontraszt