2021. szeptember 3-án, pénteken pótoltuk be a járványhelyzet miatt az előző tanévben elmaradt diáknapunkat. Tizenegy helyszínen zajlottak a változatos programok, versenyek, melyeken a legkülönfélébb módokon mérhették össze képességeiket és szórakozhattak a diákok.
A napot a No Comment Hip Hop tánciskola bemutatója nyitotta meg, majd a kilencedikes osztályok verébavatón vettek részt, ahol sorversenyeken és fejtörők megoldásával kellett bizonyítaniuk rátermettségüket. A versenyfeladatokat a 9.E osztály nyerte, akiknek ezúton is gratulálunk!

A délelőtt folyamán fiatalabb diákjainkat a Nyíregyházi Egyetem docense, Kemény Lajos várta egy jó hangulatú előadásra, ahol a jogosítvány megszerzése előtt álló korosztálynak a városi közlekedés veszélyeiről beszélt nekik.

Az idősebb korosztályt és a szakképzős évfolyamainkat a Magyar Honvédség toborzó előadása kötötte le, ahol szakmájuknak a Honvédség kötelékében való lehetséges kamatoztatásáról értesültek. Ezt követően pedig részt vettek a Honvédség által tartott airsoft bemutatón, ahol ellenőrzött körülmények között ki is próbálhatták a fegyvereket.

A parkban talicskaverseny és íjászkodási lehetőség várta a diákokat a Keleti Turul Kft. jóvoltából.
A tornateremben pedig házi focibajnokság zajlott. Mindemellett Baracsy Zsolt tanár úr önvédelmi bemutatóra invitálta a diákokat a dojo-ba.
Mindezekkel párhuzamosan az iskola területén autóérdekességeket csodálhattak meg a diákok, a hátsó pályán pedig zajlott az elmaradhatatlan, és rengeteg nézőt vonzó drift.
A napot díjátadó zárta.

A versenyek nyerteseinek gratulálunk, és bízunk benne, hogy következő diáknapunkat már járványhelyzet nélkül, szokásos időpontjában, áprilisban tarthatjuk meg.

Minden diák és oktató segítőnek köszönjük a segítséget!

Méret
Kontraszt