Elérhetőségek | Tanáraink | Tanulóink | Írjon nekünk
OM azonosító: 203045
Központi telefonszám: +36 (42) 508 870
Központi e-mail cím: banki@bankidonat.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ideiglenes felvételi jegyzék 2018/2019

Tisztelt Szülők, Tanulók, Érdeklődők!

A lenti PDF ikonokra kattintva a 2018/2019-es tanévre vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzékeinket tekinthetik meg szakonként.

Az alábbi rangsorok tájékoztató jellegűek, nem olvasható ki belőlük az, hogy valaki a Bánki előtt két-három másik intézményt is megjelölt, és oda már esetleg felvételt nyer. Arra biztatunk mindenkit, hogy a korábban megjelölt sorrendjén semmiképpen ne változtasson, hacsak közben végső elhatározása nem lett, hogy nálunk tanuljon, ekkor javaslom iskolánkat a rangsor élére helyezni.

Keresési javaslat: Az oktatási azonosítók és a jeligék vannak a PDF dokumentumokban feltüntetve. A PDF dokumentum megnyitása után a Ctrl+F billentyű-kombinációval könnyen meg tudja keresni gyermeke oktatási azonosítóját vagy jeligéjét a rangsorban.

Ne essen kétségbe az sem, aki a sorrend hátsó harmadában találja csak azonosítóját, hiszen számunkra nagyon kedvezőtlen esetben (pl. minden, a jegyzék elején szereplő tanulót felvesznek előlünk más iskolákba, mert a Bánki csak 2. vagy 3. helyen áll a ranglistájukon) innen is felvételre kerülhetnek tanulók.

A végleges felvételi jegyzéket a Felvételi Központ alakítja ki, és azt 2018. április 20-ig küldi meg iskolánknak. A jelentkezők a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést 2018. április 27-ig kapják meg.

A felvételi eljárással kapcsolatos további határidőket, teendőket a felvételi tájékoztatónkban (a 4. oldaltól megtekinthető táblázatban) láthatja IDE kattintva. Ha további kérdésük van, forduljanak hozzánk a (42) 508-870-es telefonszámon vagy írjanak e-mail-t ITT.

Az ideiglenes felvételi jegyzékek letölthetők az alábbi PDF ikonokra kattintva:

Kód Szak Letöltés
0101 Autószerelő 
0102 Autóelektronikai műszerész
0103 Gépgyártástechnológiai technikus
0104 Mechatronikai technikus
0105 Elektronikai technikus
Copyright © www.bankidonat.hu. Minden jog fenntartva.