Elérhetőségek | Tanáraink | Tanulóink | Írjon nekünk
OM azonosító: 203045
Központi telefonszám: +36 (42) 508 870
Központi e-mail cím: banki@bankidonat.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Karrier nap volt a kollégiumban

A sokszínű kollégiumi élet palettájára egy újabb esemény is felkerült, amelynek témája, hogy hogyan legyünk sikeresek.

Meghívott vendégeink kiépítették karrierjüket az élet különböző területein, de közös bennük, hogy nyíregyházi kötődésűek mindannyian.

Cikk folytatása

Ne gyújts rá! Sose késő abbahagyni!

Azt kérik a dohányzóktól, hogy legalább a világnapon ne gyújtsanak rá!

November harmadik csütörtökje – Füstmentes Nap

A tradícióvá növekedett nap alapötletét 1971-re datáljuk, amikor Massachusetts állam kormányzója, Arthur P. Mullaney arra kérte a polgárokat, hogy egy napig ne dohányozzanak, és a pénzből, amit aznap dohányárura költöttek volna, egy helyi középiskolát támogassanak. Az ötlet megfogant, és 1976. november 18-án már az Amerikai Rákellenes Társaság (ACS) tűzte zászlajára a célt. Sikerült is egymillió embert rábírniuk, hogy egyetlen napra bírják ki dohányzás nélkül. 1977-ben már minden állam csatlakozott a mozgalomhoz, ami ekkor kapta az egységes „Smokeout Day” elnevezést. Az Egészségügyi Világszervezet kezdeményezésére november harmadik csütörtökét aztán nemzetközi szinten is FÜSTMENTES NAPpá nyilvánították. Neumann-ház – Irodalmi Szerkesztőség

E nap alkalmából a kollégium társalgójában 2012. november 15-én 18h-tól beszélgetési est volt Suller Illés tanár úrral – Hogyan szoktam le a cigarettáról - címmel.

Lelki Egészség Világnapja

A Lelki Egészség Világnapjáról 1992 óta emlékeznek meg minden év október 10-én.

A Lelki Egészség Világnapjáról 1992 óta emlékeznek meg minden év október 10-én. A világnapot a Lelki Egészség Világszövetsége kezdeményezte. Az elmúlt években világszerte számos szervezet csatlakozott a megemlékezéshez.

Cikk folytatása

Copyright © www.bankidonat.hu. Minden jog fenntartva.